Het koor

Testify is een kleine enthousiaste groep zangers van 15 tot 40 jaar.
De groep is samengesteld uit zangtalent uit Nijkerk en omgeving. Momenteel zijn we op zoek naar een dirigent voor ons koor.

Het koor brengt een repertoire van aanstekelijke gospelnummers tot ingetogen aanbiddingsnummers en maakt uitstapjes naar andere genres zoals acapella. De begeleiding van de band kan bestaan uit een intieme setting van alleen piano tot sterke volledige bandbezetting.

De visie van het koor is om mensen door middel van muziek in contact te brengen met God en geloof. Optredens vinden plaats tijdens diensten, evenementen, conferenties en dergelijke.

Tijdens de koorsessies, die wekelijks plaatsvinden op woensdagavond, wordt er niet alleen aandacht besteed aan het instuderen van de nummers zelf. Ook de zangtechniek, muzikale benadering, interpretatie en performance spelen een belangrijke rol.

De koorsessies zijn in eerste instantie gericht op plezier en passie voor zingen voor God.

Heb jij ook een goede stem en zin om deze in te komen zetten?

Kom een keer vrijblijvend kijken!

Zangers kunnen zich aanmelden via info@testifynijkerk.nl!